Øyvind Jørgensen deler sine erfaringer

Øyvind Jørgensen har sittet i rullestol i 8 år grunnet amputasjon av bena. Med utfordringene dette medbringer, sliter han med å finne gode treningsformer for å holde kroppen i gang. Han har vært vært aktiv innen armsykling, men de siste to vintrene har han sittet mye inne grunnet mye snø. Jørgensen forteller at han har mistet en del muskelatur av innesittingen og treningen som har falt bort. Han sliter mye med smerter og utfordringer i hverdagen.

”Etter fall ut av rullestolen noen ganger har det gått hardt ut over skuldrene.
Smertene er som tannverk og det kjennes ut som jeg har en neve med grus inne i skulderen.
Skulderen har også lett for å gå ut av ledd”

Han sier at det er lite legen kan gjøre med disse smertene, han har vært å sjekket og det viser seg at det er avleiringer, men operasjon anbefales ikke da han er hjertetransplantert. Jørgensen har prøvd ut mange ulike måter å lindre smertene sine på. Han deler gledelig at han har fått opp øynene for Isplasteret.

«Jeg bruker Isplasteret på forskjellige måter med gode resultater».

Han forteller at han bruker Isplasteret periodevis, og tyr til Isplasteret når smerten står på som verst. Han deler tipset at det er lurt å klippe det i to på noen områder av kroppen. Da varer de lengre, sier han med et godt smil om munnen. Han forteller videre at han har kuttet kraftig ned på inntak av både Paracet og Pinex Forte, noe som han ser på som en stor fordel.

«Isplasteret har ingen bivirkninger og lindrer virkelig godt på mine smerter. Jeg er veldig glad for at Isplasteret har kommet til Norge og kan erstatte det meste av mine smertelindrende medikamenter».

Isplasteret kan fungere på mange type smerter områder. Har du vodt i kroppen kan behandling med dette kjøleplasteret gi god lindring. Les mer om hvordan Isplasteret kan hjelpe deg her. Du kan også bestille Isplasteret enkelt og trygt hjem via vår nettbutikk.