Det fungerer så utrolig bra!

Vi fikk treffe Audhild Elisabeth Skjelhaugen Lange på terrassen og fikk en utrolig hyggelig prat i sola.

Audhild Elisabeth Skjelhaugen Lange har vært gjennom mange operasjoner i kneet og endte til slutt opp med protese. Det er likevel ikke helt bra og hun har smerter nesten hver dag. Jeg treffer Audhild på en solfylt terrasse og sitter på god avstand. For hun sier:

Du må sitte der borte – for jeg har en jobb og kone om jeg er så supeeheldig å ha og er så glad i – så jeg skal ikke smittes med Covid-19! Men en kaffekopp skal du få.

Du tror det kanskje ikke, men som ung var jeg skikkelig godt trent og drev aktivt med håndball. Det er riktignok noen år siden, men lite visste jeg da at jeg burde har stoppet opp og tenkt litt på hvorfor kneet var vondt.

Men jeg var så gira, og drev med håndball for fullt, jeg var da ikke noe pyse – og trente som en gal. Jeg ville jo bli god, bedre og best.

Men du – det stoppet av seg selv, jeg fikk så store smerter at det var umulig å fortsette med idretten. Så startet marerittet; Utallige operasjoner (som ikke gjorde det noe bedre) og til slutt en kneprotese, men fortsatt er jeg ikke helt bra … Altså har jeg fortsatt daglige smerter. Ikke det at jeg klager altså! Jeg er jo tross alt frisk sånn ellers. (Kanskje ikke helt god i hodet, riktignok men det er jo bare til glede og underholdning for andre)…

Audhild ler, hun ler mye og høyt! Dama har definitivt mye godt humør, og et er umulig å ikke bli påvirket av latteren hennes. Hun forteller videre hvordan Isplasteret endret noen behov og vaner hos henne;

Fikk Isplasteret av en venn og jeg innrømmer jeg var skeptisk. Jeg hadde tross alt testet det meste, det eneste jeg ikke hadde gjort var vel å ringe Snåsamannen. Men min venn var standhaftig å sa at jeg måtte teste det. Så da var det jaggu gjort! Nå har jeg blitt avhengig av Isplasteret (på en god måte altså…) og har nesten aldri behov for å spise smertestillende medikamenter mer. (Og de har jeg spist masse av). Tenker leveren min er glad for det!

Jeg bruker alltid Isplasteret når jeg går – det gjør at jeg kan gå uten smerter og jeg kan gå lengere. Klarer faktisk turer på opptil en mil i slengen. Ikke gæ`li det for en gammel skrott det?

Det venstre kneet til Audhild har fått sine spor etter mange operasjoner

Latteren triller atter en gang og hun sier nå med en mer seriøs mine;

Nei, vet du hva – det er helt sikkert at jeg faktisk har fått et bedre liv, det høres kanskje litt «nyfrelst» ut men det er helt sant.

Og jeg har testet det på andre steder enn kneet mitt – en dag hadde jeg skikkelig vondt i en tann – og så tenkte jeg at jeg tar et Isplasteret å slenger på kinnet mitt. Hadde jo egentlig ikke trua på at det skulle hjelpe, men jaggu så tok ikke også det smertene. Jeg trodde liksom ikke helt på det, men sov med det hele natten og jeg sov faktisk – hele natten. Dagen etter bestillte jeg selvfølgelig en tannlegetime.

Så takk til Isplasteret for at dere har fått dette produktet til Norge og takk til den supre og litt sta vennen min som ikke ga opp med det første

sier Audhild og ler litt til.

Takk til Audhild for historien, alle smil og den smittende latteren og ikke minst for all den supre fremsnakken av Isplasteret. Vi takker for oss og tenker at det er godt vi har gledesspredere som henne i en ellers litt skummel og trist hverdag. Det gjorde ihvertfall dagen vår helt super!

Her kan du se videoen med Audhild.